Aplicații Royal WG

mart. 7, 2021 G Workspace

Aplicații pentru Google Workspace

Mai multă valoare din mediul dvs. Google Workspace (fost G Suite)! Royal WG a dezvoltat aplicații și soluții utile care pot fi aplicate mediului de afaceri Google. Astfel, puteți începe rapid și eficient cu soluțiile Google Workspace.

Datorită cunoștințelor și experienței noastre cu Google Workspace, toate aplicațiile noastre se conectează perfect la mediul dvs. Google Workspace. Ne place să ascultăm dorințele clienților noștri și suntem mândri că am dezvoltat o serie de aplicații cu care putem ajuta clienții noștri Google Cloud să facă un alt pas înainte.

Implementarea și migrarea spațiului de lucru Google

În calitate de partener Google Cloud, Royal WG oferă servicii strategice de consultanță și implementare Google Cloud, precum și dezvoltare personalizată de aplicații pentru a oferi organizației dvs. un mediu de colaborare adaptat nevoilor dvs. unice.

Royal WG vă va oferi instrumentele pentru a vă ajuta afacerea să dezvolte tipul de strategii de vârf pentru a vă optimiza în continuare organizația și aplicații folositoare. Tehnologia este doar un aspect al proiectului. Vom colabora cu dvs. pentru a construi programul potrivit pentru a ne asigura că utilizatorii dvs. sunt încântați de mișcare și devin rapid productivi în noul lor mediu.

Vă putem ajuta? Contactați-ne

aplicatii

Serviciile de implementare Royal WG pentru Google Workspace (G Suite) includ:

 • Planificarea implementării și pilotul / evaluarea Google Workspace
 • Integrarea dispozitivelor mobile
 • Integrare pentru infrastructura dvs.
 • Pregătirea în domeniul schimbării și adoptării utilizatorilor
 • Serviciul de migrare a datelor
 • Asistență Google Workspace

Royal WG vă ajută să vă mutați organizația în Google Workspace. Am migrat cu succes tot felul de organizații de la Microsoft Exchange, IBM / Lotus și alte platforme către platforma Google.

Echipa noastră este formată din arhitecți, ingineri, manageri de schimbări și personal de asistență certificat de Google. Împreună vom analiza mediul actual, cerințele actuale și viitoare ale organizației dvs. și vom crea un plan de migrație. Abordarea noastră are ca rezultat un timp de nefuncționare minim și nul și o aliniere maximă a platformei Google cu cerințele organizației dvs.

Royal WG este fericit să aibă grijă de:

 • licențe și integrare
 • migrare și adopție
 • suport și creare aplicații pentru nevoile clienților

Câteva aplicații implementate:

 1. Chat forms – Formulare de chat sunt generați în chatboturi de conversație pentru afacerea dvs. și nevoile personale.
 2. Notificări email din formulare
 3. Certify’em – vă permite să profitați de puterea Formularelor Google pentru a crea certificate online și a trimite prin e-mail certificate personalizate examinatorilor!
 4. Planificator formulare
 5. Director despre angajații afacerii
 6. Diagrame pentru prezentare
 7. Diferite funcții suplimentare pentru Google Docs, Sheets, Presentations, Calendar și spațiu de stocare

Haideți să lucrăm împreuna!

Suntem bucuroși să vă ajutăm. Contactați-vă pentru a discuta despre modul în care vă putem ajuta echipa să lucreze mai bine și mai eficient.

Despre schimbarea mărcii din Suite în Workspace

G Suite se numește acum Google Workspace. Instrumentele de producție pentru afaceri, inclusiv Gmail și Docs, au o nouă siglă și funcții suplimentare.

G Suite a devenit din ce în ce mai integrat în instrumentele noastre de comunicare și colaborare. Acum, că lucrăm mult mai mult de acasă, iar Google a introdus multe funcții noi în G Suite în ultimele luni, Google consideră că este timpul pentru un nou branding al mediului digital de birou.

Branding și logo-uri noi

Schimbarea numelui în Google Workspace arată utilizatorilor și clienților că aplicațiile sunt conectate și mai integrate unul cu celălalt. Prin urmare, siglele aplicațiilor Workspace vor fi schimbate și vor avea aceeași schemă de culori ca sigla Google actuală.

Google Workspace potrivit pentru diferiți utilizatori

În plus, Google introduce noi modalități de a începe cu soluții adaptate nevoilor unice ale gamei noastre largi de clienți. În lunile următoare, Google Workspace va deveni disponibil și pentru clienții educaționali și non-profit.

Licențele au fost, de asemenea, ajustate. Pentru clienții de afaceri, există un nou abonament Business Plus, care oferă 3 TB mai mult spațiu de stocare per utilizator și permite încă 100 de participanți la întâlniri decât abonamentul Business Standard existent. Citiți mai multe despre abonamente pe pagina de licențe.

Lasă un răspuns