Consultanță Google Workspace în Arges (fost G Suite)

Consultanță Google Workspace în Arges

Rentabil și bazat pe cloud

Google Workspace este una dintre cele mai reușite și cuprinzătoare suite de aplicații inteligente profesionale din lume.

Fiind bazat pe cloud, oferă flexibilitate reală și eficiență a costurilor și este rapid și simplu de implementat sau de migrat. Această platformă oferă, de asemenea, acces „oricând, oricând, orice dispozitiv” pentru comunicări și colaborări ușoare, ceea ce înseamnă că echipa dvs. poate lucra oriunde are acces la WiFi sau rețea mobilă. Nu este de mirare atunci că Google Workspace este utilizat de milioane de întreprinderi din întreaga lume.

De asemenea, vă oferă o alegere a plății lunare la un preț bun pentru fiecare plan de utilizator, în timp ce împachetați un pumn productiv care vă permite să creați documente, foi de calcul și prezentări, plus să primiți și e-mail și stocare de fișiere. Solicitați o consultanță acum.

Experți Google Workspace în Arges

Am întreprins numeroase implementări și integrări de succes ale acestei platforme software inovatoare ca serviciu (SaaS), pentru întreprinderile mici și mijlocii din EU. Și fiecare se bazează pe aceeași atenție deosebită la detalii, excelență și valoare, consultanță fiidn gratuit.

Planificarea și pregătirea atentă sunt necesare, așa că analizăm cu atenție orice problemă de latență, performanță și lățime de bandă pentru a ne asigura că nu există pierderi de date sau întreruperi ale afacerii și că tranziția dvs. este nedureroasă, fără probleme, netedă și fără stres.

Google Workspace în Arges

Avantajele de a face afaceri cu Google Workspace

Google Workspace este un software de abonament lunar bazat pe cloud și eficient din punct de vedere al costurilor, iar sarcina noastră este de a vă împuternici să profitați de avantajele sale complete pentru afaceri. Solicitați o consultanță acum.

Fiind bazat pe cloud, Google Workspace oferă dvs. și echipei dvs. cele mai bune productivitate, flexibilitate, scalabilitate și ușurință și viteză de implementare și utilizare.

Și indiferent dacă sunteți un nou start-up sau o afacere mică sau mijlocie, Google Workspace oferă instrumente bine dovedite pentru colaborare, organizare și securitate.

Prezentare generală

 • Acces – De pe orice dispozitiv, în orice moment și de oriunde pentru o flexibilitate completă
 • Familiaritate – Dvs. și echipa dvs. puteți lucra cu aplicațiile software (cum ar fi G Mail profesionist) cu care probabil sunteți deja familiarizați, deci nu este nevoie de formare suplimentară
 • Spațiu de stocare nelimitat – Google Workspace oferă securitate și conformitate la nivel de întreprindere, astfel încât să o puteți alege cu încredere și pace
 • Niveluri ridicate de disponibilitate – Deci, dumneavoastră și echipa dvs. puteți lucra cu eficiență și eficiență maximă
 • Stimulează colaborarea – Oamenii dvs. pot lucra fiecare pe aceleași documente în același timp, în timp real; există, de asemenea, un sistem de chat încorporat pe care echipa dvs. îl poate folosi pentru comunicări mai ușoare
 • Crește – Este rapid, ușor și convenabil să scalați Google Workspace, astfel încât să poată evolua pe măsură ce afacerea dvs. are nevoie de schimbări
 • Accesibil – Efectuați o singură plată de abonament lunară și plătiți numai pentru opțiunile de care aveți nevoie și pe care le utilizați
 • Administrare și administrare ușoare – Toate dintr-un singur ecran cu Google Workspace Admin Console, inclusiv adăugarea de noi utilizatori și grupuri, gestionarea dispozitivelor și configurarea setărilor de securitate.

De ce să treceți la Google Workspace?

Astfel, Google Workspace poate fi instalat pe mai multe dispozitive; oferă acces oricând și oriunde pentru a spori colaborarea și productivitatea; oferă instrumente pe care le cunoașteți deja dvs. și colegii dvs. și, ca soluție lunară bazată pe abonament, este ușor de planificat și de bugetat.

Mai mult, există trei versiuni ale spațiului de lucru Google disponibile, astfel încât să puteți alege un plan care să răspundă exact nevoilor întreprinderii dvs. Solicitați o consultanță acum. Acestea includ:

Basic

 • E-mail de afaceri prin Gmail ([email protected])
 • Conferințe video și vocale
 • Calendaruri inteligente partajate
 • Documente, foi de calcul și prezentări
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și online
 • Controale de securitate și administrare
 • Spațiu de stocare în cloud de 30 GB.

Business

 • Toate caracteristicile Basic, + …
 • Spațiu de stocare de 5 TB per utilizator.
 • Arhivați și setați politici de păstrare pentru e-mailuri și chat-uri
 • Descoperire electronică pentru e-mailuri, chaturi și fișiere
 • Rapoarte de audit pentru a urmări activitatea utilizatorilor.

Enterprise

 • Toate caracteristicile Business, + …
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • Prevenirea pierderii datelor pentru Drive și Gmail
 • Integrați Gmail cu instrumente de arhivare terță parte conforme
 • Controlul accesului la nivel de întreprindere cu aplicarea cheii de securitate
 • Analiza jurnalului Gmail în BigQuery.

Echipa noastră de consultanți Google Workspace pot migra afacerea dvs. la Google Workspace de pe orice platformă veche pe care ați folosit-o, rapid, ușor și după cum doriți.

Având în vedere experiența a nenumărate migrații de succes pe care trebuie să le apelăm, există puține probleme pe care nu le-am rezolvat deja cu astfel de proiecte, astfel încât să puteți alege platforma și echipa noastră cu deplină încredere.

Și fiind așa cum Google Workspace este bazat pe cloud, migrarea către acesta vă oferă câteva beneficii suplimentare semnificative, dincolo de cele deja enumerate. Acestea includ:

 • Freeing up space on your in-house servers for other uses giving your people complete freedom of movement, so they can work anywhere and enhance their business/life balance
 • The chance to shrink the footprint (and costs) of your premises because your team’s desks are anywhere they can access WiFi
 • Zero capital expenditure on new hardware

Lider în consultanță

Fiind una dintre cele mai premiate și de încredere consultanțe IT din EU și ca partener lider Google Workspace, ne-am dovedit că vă asigurăm că veți câștiga valoare maximă și veți beneficia de tehnologia dvs., cu costuri, întreruperi și inconveniente minime.

Consultanții noștri cu o experiență și un expert Google Workspace vă pot ajuta să implementați și să instalați Google Workspace sau să migrați către acesta de pe o altă platformă. Vă putem ajuta apoi să vă gestionați instalarea în viitor. Solicitați o consultanță acum.

Vom lucra îndeaproape cu dvs. la un audit aprofundat al infrastructurii dvs. IT, vă vom oferi o foaie de parcurs pentru adoptarea Google Workspace, ne vom asigura că satisface nevoile afacerii dvs. astăzi și mâine și apoi vă vom ajuta să vă planificați călătoria către transformarea digitală îți va transforma afacerea.

Serviciul nostru nu se încheie cu implementarea sau migrarea cu succes a Google Workspace. Credem că acesta este doar începutul parteneriatului nostru profesional reciproc avantajos.

Suportul nostru continuu pentru afacerea dvs. este complet flexibil și depinde în totalitate de cerințele dvs. Între noi oferim asistență de asistență 24/7 pentru a răspunde la întrebările dvs. tehnice și funcționale și pentru a vă monitoriza mediul, componentele și dispozitivele locale, până la gestionarea și administrarea noastră completă a întregii dvs. instalații Google Workspace. Solicitați o consultanță acum.

Oricum, serviciul nostru de asistență IT înseamnă că puteți lucra eficient, eficient și cu succes, cu încredere deplină în IT-ul dvs., pentru o liniște deplină.

Credem că rolul nostru cheie este de a vă permite să vă concentrați asupra rolului dvs. cheie – construirea și gestionarea unei întreprinderi de succes.

Mai multe informații despre training / instruire oferit, găsiți AICI.

Trimiteți solicitarea dvs. completând formularul de mai jos:


  Bifați ediția G Workspace care vă interesează, pentru care solicitați ofertă:
  1. Google Workspace Business cu max 5TB spațiu de stocare / utilizator2. Google Workspace Enterprise cu spațiu de stocare nelimitat / utilizator