Google Cloud Platform

mart. 25, 2021 Cloud

Google Cloud – Mediul Cloud pentru produsele și serviciile dvs.

Ca partener Google Cloud, ne-am obligat să vă oferim serviciile de cea mai bună calitate.

Ne ocupăm cu implementări G Workspace (fost G Suite) din 2017 și a platformei google cloud din 2019. În 4 ani, am servit peste 1000 de clienți mulțumiți.

Dar să vorbim un pic despre ce este Google Cloud Platform ? Ce poate oferi pentru firma dvs și în ce fel vă ajută.

Oricare ar fi provocarea sau cazul de utilizare al industriei dvs., explorați modul în care putem crea soluții pe Google Cloud și pot contribui la îmbunătățirea eficienței și agilității, reducerea costurilor, participarea la noi modele de afaceri și captarea de noi oportunități de piață.

Dezvoltăm și rulăm aplicații oriunde, utilizând tehnologii native pentru cloud, cum ar fi containere, fără server și rețea de servicii. Datele dvs sunt în siguranță cu API-uri și automatizarea proceselor. Spuneți-ne dorința dvs detaliat, iar un expert Google Cloud din echipa noastră va găsi cea mai bună soluție.

Iată mai detaliat soluțiile:

Creare

 • App Engine
 • Firebase
 • Compute Engine
 • Cloud Run
 • Kubernetes

Creăm aplicații, platforme sau servicii într-un mod intuitiv și rapid – economisind atât resursele cât și timpul echipei dvs. GCP este un instrument flexibil care ne ajută să implementăm optim chiar și cele mai ambițioase inițiative.

Stocare

Avantajul GCP față de soluțiile tradiționale este că găsim imediat informații și efectuam instantaneu calcule avansate asupra acesteia. Nu veți pierde mai mult timp având grijă de infrastructură și niciodată nu va trebui să faceți griji pentru spațiul neutilizat.

 • Sql
 • G Storage
 • Big Tables
 • Memorystore
 • Spanner

GCP păstrează datele în siguranță

Cum vă putem ajuta cu Google Cloud Platform:

 1. Construire și găzduire site web
 2. Baze de date mari
 3. Infrastructură proprie
 4. Calcule avansate cu aplicații și procesare
 5. Aplicație mobilă
 6. Stocare date
 7. Securitate maximă
 8. Conexiuni multi cloud
 9. Migrare dateâ

Cele patru puncte cheie Royal pentru a lua în considerare Google Cloud Platform în organizația dvs.:

 1. Costuri reduse – Este o investiție accesibilă și plătiți doar pentru ceea ce folosiți și când este folosit. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contractele complicate. Dar dacă semnăm un contract, vor fi disponibile reduceri mai avantajoase.
 2. Disponibilitate crescută – Accesul la toate programele necesare în orice moment este ceva ce Google Cloud Platform permite. Este rapid și ușor de utilizat și oferă un mare beneficiu celor care lucrează de acasă.
 3. Securitate sporită – Alegând GCP beneficiați de un model de securitate de neegalat, care a fost construit pe parcursul a peste 20 de ani și care în prezent asigură produse și servicii precum Căutarea Google, Gmail, Meet etc.
 4. Flexibilitate sporită – Vă puteți concentra asupra afacerii dvs., în loc de servere care nu au spațiu pe disc sau timp de răspuns lent. Scalabilitate care se adaptează nevoilor dvs. – simplă.

Ridicați și deplasați – migrați către cloud

Google Cloud Platform are cel mai mic timp de nefuncționare dintre toți furnizorii principali; GCE garantează până la 99,95% disponibilitate. Aceasta înseamnă că datele, serverele și soluția dvs. sunt întotdeauna disponibile pentru dvs., 365 de zile pe an, 24/7. GCP oferă servicii găzduite pentru calcul, stocare și dezvoltare de aplicații care rulează pe hardware Google. Produsele și serviciile GCP sunt concepute pentru a gestiona cantități mari de date și au o scalabilitate care se adaptează nevoilor dumneavoastră.

Cu Google Cloud Platform veți reduce costurile IT și stabiliți o platformă de gestionare, operațiuni și dezvoltare mai flexibilă. Echipa noastră de consultanți certificați GCP vă poate ajuta cu îndrumări și tot ce aveți nevoie pentru a ridica / migra soluțiile existente în cloud. Pregătim și oferim seminare, organizare, implementare, integrare și asistență pe Google Cloud.

Backup

Cum ați citit mai sus, lista beneficiilor este lungă, dar cel mai important lucru este că, cu Google Cloud Platform, puteți fi întotdeauna sigur că fișierele dvs. sunt în siguranță. Dacă unul dintre dispozitivele dvs. ar trebui să fie distrus, puteți descărca toate fișierele pe orice altă unitate. GCP efectuează, de asemenea, backup automat dacă o componentă nu mai funcționează, deci nu va exista niciodată pericolul de a pierde documente importante.

google cloud

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.programare online, servicii de marketing

Lasă un răspuns