Google Workspace

mart. 7, 2021 G Workspace

Google Workspace (G Suite)

Tot ce are nevoie organizația dvs. pentru a lucra, acum într-un singur loc.

Gmail, Drive, Calendar, Google Meet, Docs și Google Forms vă par, fără îndoială, familiare ca aplicații pe care la un moment dat le-ați folosit individual. În momentul în care configurați mai multe dintre aceste aplicații Google în același mediu Google, puteți asigura sinergii importante și economisitoare de timp în cadrul organizației dvs. Google Workspace (fost G Suite) este format din cele mai importante aplicații Google într-un singur pachet.

Benefits of Google Workspace (G Suite)

 • Complet personalizabil – Google Workspace poate fi adaptat nevoilor exacte ale organizației dvs. De la crearea unui domeniu de e-mail care corespunde cu numele organizației dvs., până la configurarea anumitor aplicații și accesarea securității, astfel încât numai persoanele potrivite să vă poată accesa informațiile. „Nevoia ta este principalul nostru” în configurarea G Suite!
 • Rapid – Cu Google Workspace vă puteți accesa rapid Documentele, Calendarul, Gmail și Google Meet de pe aceeași platformă. Este ușor de partajat, planificat, coordonat și creat cu colegii și / sau clienții. Cu Google Workspace sunteți pe deplin împuterniciți să lucrați de acasă!
 • Scalabil – Spațiul de stocare online poate fi adaptat nevoilor organizației dvs. Prin consola centrală de management puteți crea cu ușurință grupuri și puteți adăuga și / sau elimina utilizatori.
 • Oriunde – Indiferent dacă operați din București, Cluj Napoca sau Satu Mare, Google Workspace funcționează oricând, din orice locație și cu orice dispozitiv (computer, telefon și tabletă). În plus, Google oferă ajutor și asistență 24/7 pentru utilizatorii Google Workspace.

Sunteți gata să treceți la Google Workspace?

Google Workspace poate fi achiziționat direct de la noi (suntem partener Google Cloud) – în acest caz veți avea suport technic premium, dar este posibil și să îl achiziționați direct de la Google. Costurile licenței Google Workspace rămân aceleași, dar există mai multe avantaje pentru cumpărarea prin Royal WG (NOI) ca partenerul dvs. de încredere Google Cloud.

Optimizați-vă mediul Google Workspace cu Royal WG

Royal WG (adică NOI) are 6 ani de experiență în configurarea și gestionarea spațiului de lucru Google. Ca dezvoltatori entuziaști Google, am creat extensii inteligente, programe de completare și aplicații care vă îmbogățesc aplicațiile Google și adaugă valoare proceselor dvs. de lucru. În plus față de serviciile noastre de implementare și migrație, ne gândim constant la dezvoltarea de soluții noi cu (și pentru!) Clienții noștri. Citiți mai multe despre studii de caz și produse!

În caz că aveți întrebări, primiți răspuns pe această pagină, am adunat cele mai frecvente întrebări primite.

Peste 5 milioane de companii utilizează Google Workplace

Folosind aplicații puternice, intuitive cum ar fi Gmail, Hangouts, Drive, Calendar, Google Docs, Sites şi altele, puteţi reduce costurile IT şi ajuta angajaţii să colaboreze mai eficient – toate la un preț competitiv.

Ca parteneri autorizați Google, oferim soluțiile potrivite afacerii dumneavoastră împreună cu servicii de instalare, migrare de date, școlarizare și integrare cu alte aplicații, pentru a ajuta companiile să utilizeze cu succes aplicaţiile Google.

Google Workspace: o soluție completă și ușor de folosit pentru comunicarea în afacerea ta, fie că este vorba de emailuri, video conferințe, chat sau crearea și partajare de documente.

 • documentele companiei tale într-un singur loc, în siguranță și întotdeauna cu tine
 • dispui de spațiu de stocare de la 30gb sau chiar nelimitat pentru fiecare utilizator
 • ai adresele de email care vor avea în continuare adresa domeniului tău de internet: [email protected]
 • beneficiezi de filtre anti-spam, anti-virus și anti-phishing extrem de eficiente
 • acces la o gamă largă de aplicații pentru comunicare text, voce si video și aplicatii de editare documente pentru afacerea ta
 • acces la documentele tale este ușor și de oriunde, online și chiar offline
 • economisești bani pentru că poți înlocui cu succes Microsoft Office cu suita de aplicații Google Workspace, Zoom cu Google Meet, Slack cu Google Chat, Dropbox cu Google Drive
 • beneficiezi de securitate și control sporite, politicile sunt ușor de configurat
 • administrezi ușor persoanele care au acces la documente și dispozitivele de pe care acestea le pot accesa

google workspace

Lasă un răspuns